Uus 10 kW AC-DC muundur kõrgtihedate serveririiulite jaoks

posted in: Uudised | 0

Täna teatasime AC-DC muundurmoodulist, mida nimetatakse RFM-ks, mis muudab kolmefaasilise vahelduvvoolu kuni 10 kW reguleeritud 48VDC-le. See uus võimsuskomponent kasutab väikesemahulise võimsusega tahvelarvutitegurit, mis mõõdab vaid 24 cm x 15 cm x 1,5 cm, võimaldades enneolematut võimsustihedust. See on mõeldud ruumi kasutamise optimeerimiseks ja neli paralleelselt paiknevat RFM-i võivad tarnida 40 kW võimsust 1U rack ruumi, sealhulgas sisend-lahtiühendamise vooluringi, parandamise ja hoidmise energia salvestamiseks 48 V juures. RFM-i tahvelarvutite pakett pakub ka kõrgetasemelist jahutust, kaasa arvatud vedeliku jahutamist.

48V (sh 54VDC) jaotus on kujunemisjärgus standard suure võimsusega riiulitel, mis võimaldab väiksemat gabariiti juhtmeid ja oluliselt väiksemaid jaotuskadusid kui pärand 12VDC jaotus. Koos Vicor 48V Power-on-Package (“PoP”) ja 48V Direct-to-PoL lahendustega võimaldab RFM tihedaid ja tõhusaid lõpp-otsaga elektrisüsteemilahendusi, alates kolmefaasilisest vahelduvvooluvõrgust kuni 1V-ni kõrgele – tiheduse serverirakenduse rakendused, sealhulgas nõudlikud HPC ja AI järeldused ja õpirakendused.

RFM pakub võimsusteguriga korrigeeritud, reguleeritud ja isoleeritud alalisvoolu väljundit koos integreeritud filtreerimisega ja sisseehitatud rikke kaitset üleliigse töö jaoks. RFM-i saab konfigureerida nii, et see aktsepteeriks ülemaailmset 3-faasilist vahelduvvooluvõrku 200 kuni 480 VAC.

Rohkem informatsiooni