Tenneco varustab mootoritehnoloogiaid üheksale kümnele osakonnale 10 parimat mootorit 2019. aastaks

posted in: Uudised | 0

Tenneco (NYSE: TEN) varustab oma hiljuti omandatud Federal-Mogul Powertrain divisjoni kaudu mootori tehnoloogiaid üheksale kümnele parimate mootorite mootorile 2019. aasta mudelite jaoks. Wards 10 parimate mootorite võistluse algusest 25 aastat tagasi on Federal-Mogul Powertrain kujundanud ja valmistanud juhtivaid tehnoloogiaid paljudele mootoritele, mida igal aastal tunnustatakse kui „10 Best“.

1. oktoobril 2018 lõpetas Tenneco Federal-Moguli omandamise, mis on juhtiv ülemaailmne tarnija originaalseadmete tootjatele ja järelturule. Lisaks loodab ettevõte oma ettevõtteid eraldada kahe uue, sõltumatu ettevõtte, äriühingu Aftermarket ja Ride Performance ning uue jõuülekandetehnoloogia ettevõtte loomiseks 2019. aasta lõpus.

“Õnnitleme kliente selle eest, et neid nimetati parimateks mootoriks Wards 10,” ütles Rainer Jueckstock, Tenneco jõuülekande osakonna asepresident. “Oleme väga uhked, et pakume täiustatud mootoritehnoloogiaid ja -tooteid, mis võimendavad sellist mitmekesist mootorit.”

2019 auhinnatud mootorid, millel on Tenneco jõuülekande tehnoloogia, on järgmised:

L 3.0L (B58) DOHC turboülelaadur I-6 (BMW X5)

♣ 6.2L OHV V-8 koos DFM-iga (Chevrolet Silverado)

L 5,0L DOHC V-8 (Ford Mustang GT / Bullitt)

L 3.0L DOHC TurboDiesel V-6 (Ford F-150)

L 2,0L DOHC Atkinson i-VTEC 4-Cyl./HEV (Honda Accord Hybrid)

♣ 150 kW võimsusega jõusüsteem (Hyundai Kona EV)

L 2,0L DOHC VC-Turbo 4-Cyl. (Infiniti QX50)

L 2,0 L DOHC Atkinson 4-Cyl./HEV (Lexus UX 250h)

♣ 3.6L DOHC Pentastar eTorque V-6 (Ram 1500)

Tenneco jõuülekande osakond pakub nende mootorite jaoks laia valikut komponente, sealhulgas kolvid, kolvirõngad, silindripea, ventiilipesad ja juhikud, mootori klapid, mootori laagrid, süüteandmed, soojuskilbid, tihendid ja süsteemikaitsevahendid.

Alates 1995. aastast on Wards 10 parimate mootorite võistlus tunnustanud väljapaistvaid mootoreid ja elektrifitseeritud tõukejõusüsteeme, samuti nende taga olevat tehnoloogiat ja tehnikat. Abikõlblikud olid kõik uued või oluliselt täiustatud jõuseadmed, samuti eelmise aasta kümme tagasipöörduvat võitjat. Sõidukite baashind ei tohi ületada 64 000 dollarit. Võitnud autotootjad on auhinnatud WardsAuto tseremoonial Detroitis Põhja-Ameerika Rahvusvahelise Auto Näituse ajal.

Tenneco kohta

Tenneco, mis asub Illinoisis, Lake Forestis, on üks maailma juhtivaid Ride Performance ja Clean Air toodete disainereid, tootjaid ja turustajaid ning tehnoloogialahendusi mitmekesiste turgude jaoks, kaasa arvatud kerge sõiduki, kaubik, veoauto ja järelturul. 9,3 miljardi dollari ja umbes 32 000 töötajaga tulu kogu maailmas.

1. oktoobril 2018 lõpetas Tenneco Federal-Moguli omandamise, mis on juhtiv ülemaailmne tarnija originaalseadmete tootjatele ja järelturule, kus töötab ligi 55 000 töötajat kogu maailmas ja 2017. aasta müügitulu 7,8 miljardit dollarit. Lisaks loodab ettevõte oma ettevõtteid eraldada kahe uue, sõltumatu ettevõtte, äriühingu Aftermarket ja Ride Performance ning uue jõuülekandetehnoloogia ettevõtte loomiseks 2019. aasta lõpus.

Tuleviku järelturu ja sõiduomaduste firma kohta

Pärast eraldamist on järelturu- ja sõidugraafikuga tegelev ettevõte üks suurimaid ülemaailmseid multi-line, mitme brändi järelturu ettevõtteid ning ühte suurimatest ülemaailmsetest OE-sõidugraafikutest ja pidurisüsteemidest. Ettevõtte järelturu- ja sõiduomaduste peamistel tootemarkidel on Monroe®, Walker®, Clevite® Elastomeerid, MOOG®, Fel-Pro®, Wagner®, Champion® ja teised. Ettevõttel Aftermarket ja Ride Performance oleks 2017. aasta pro forma tulu 6,4 miljardit dollarit, millest 57% tulu järelturult ja 43% algseadmete klientidest.

Tuleviku jõuülekande tehnoloogiaettevõttest

Pärast eraldamist on jõuülekande tehnoloogiaettevõte üks maailma suurimaid puhta mänguga jõuülekandega ettevõtteid, mis teenindavad OE-turge kogu maailmas, töötades välja kütusekulu, võimsuse ja bensiini, diislikütuse ja elektrifitseeritud mootorrataste reostusnõuded. Jõuülekande tehnoloogiaettevõttel oleks 2017. aasta pro forma tulu 10,7 miljardit dollarit, mis teenindavad kergeid sõidukeid, kommertsveokeid, maantee- ja tööstusturge.

###

Täiendav teave: Ursula Hellstern, Federal-Mogul jõuülekandeside, +49 (611) 201 9190, [email protected]