Uus toode: BUCHANAN WireMate kaheosaline lisaseeria

posted in: Uudised | 0

Sideühenduse ja andurite maailmas juhtpositsioon TE Connectivity (TE) tutvustab BUCHANANi WireMate kaheosalise tõmblukuga ühendusi, et pakkuda disaineritele seinakinnitusega seadmete kolmepoolset paigalduslahendust. Toode sisaldab paneeliga ühendatud, stiilis klemmliistut ja seadmega ühendatud PCB-ga ühendatavat paaritu tera-tüüpi päise. See kaheosaline kombinatsioon võimaldab montaažipaigaldust paigaldada seinale, libistama (mööda seina) ja keerata (keerata piki seinat või lakke). Sellised rakendused nagu termostaadid ja suitsuandurid, juhtpaneelid, turvasüsteemi liidesed, juurdepääsukontroll ja keskkonnaseire.

Ryan Hill

Tootejuht ütleb

“Uus BUCHANANi WireMate-pistikud on hõlpsasti kasutatavad ka algajate paigaldajatele.” “Ühendused on monteeritud seinaplaadi külge, kus juhtmed läbivad seina ava. Paigaldaja eemaldab isolatsiooni juhtmed ja lihtsalt klappib need klemmliistusseadmesse, saavutades usaldusväärse ühenduse ilma kruvikeeraja või muu tööriista kasutamiseta. ”

Traadi sisestamiseks on selge sisenemispunkt. Juhtmete hõõrumine on sama lihtne, kuna uuendusliku kangi disain võimaldab ühe juhtme vabastamist korraga. Lihtne ja kiire paigalduskogemuse loomiseks on traadimärgistuse või värvilahenduse jaoks ette nähtud korteri ühenduspind.

BUCHANAN WireMate pistikud on saadaval kahe kuni kaheksa positsiooni vahel, mille keskjooned on 5 mm või 8 mm. Nende praegune reiting on 5A (18 AWG juhtmestik) või 3A (20-24 AWG); kõikidel on 250-VAC pinge reiting. Kontaktid on valmistatud plekiga vasest sulamist. Päised on sissepritsega vormitud kõrge temperatuuriga resistentsete leegiaeglustena (UL94 V-0) vedelkristallplastist (LCP) ja korpused on püsiväärtuses kasutatavast termoplastilistest polüestritest.

Paigaldamise aja säästmine

BUCHANAN WireMate tootevalikus arukad kodu seina-seadmetes kasutatavad kergesti kasutatavad ühendused. Paigaldamise aja säästmine koos sisselülitamise lõpetamisega versus kruvilõike lõpetamine ja lihtsa hoova kujundus ühe juhtme vabastamiseks korraga.

Tooteleht