NORRES pakub voolu uuendusi – AIRDUC® PUR 355 on kahevärviline

posted in: Uudised | 0

NORRES Grupp kui uuenduslike vooliklahenduste tootja pakub mitmesuguseid sobivaid lahendusi paljudele rakendustele. Pidev uus ja edasine areng on sellel päeval selleks järjekorras – tulemusega: NORRES Grupp laiendab oma portfelli, tutvustades AIRDUC® PUR 355 AS TWIN COLOUR’i.

Rakenduse ja disaini valikud

Antistaatiline mitmeotstarbeline polüuretaanvoolik on esimene ja ainus voolik AIRDUC® tootevalikus, mida saab värvida kahes erinevas värvitoonis. Selle tulemuseks on innovaatiline kliendi eelis: voolikut on võimalik kohandada kliendi soovil ja kohandada seda ettevõtte värvidega või vastava rakendusvaldkonnaga. Seega saavad kliendid järjekindlalt rakendada ettevõtte enda disaini. Samas saavutatakse masina komponendi vooliku ja seega kogu toote suurema kvaliteedi ja professionaalse väljanägemise ajal kasutamise ajal. Iga värvide kombinatsioon on võimalik.

Lisaks sellele võib AIRDUC® PUR 355 AS TWIN COLOUR kujutada tõhusaks voolikuuuenduseks, millel on parimad omadused. Kergesti hõõrduvate ja mikroobide suhtes vastupidavaks on püsivalt antistaatilise seina voolik (mahtkindlus ja pinna vastupidavus <10 MΩ) sobilik paljude rakenduste jaoks. See on suurendanud survet ja vaakumkindlust ning head õli, bensiini ja keemilist resistentsust. AIRDUC® PUR 355 AS TWIN COLOR’i saab kasutada temperatuurivahemikus -40 ° C kuni 90 ° C lühikese aja jooksul kuni 125 ° C.