Ülikiired Kaitsmed: kui loeb iga kümnes sekund

posted in: Uudised | 0

Võimsad Pooljuhid: ilma muundurite, türistorite või UPSi valdkonna kõrgtehnoloogiliste arenguteta oleks tänapäeva energiavarustus mõeldamatu. Nii olulised kui need seadmed on, on nad ka väga tundlikud lühisvoolude suhtes.

Seetõttu on rahustav teada, et SIBA teeb kaitsmed, mis töötavad nii kiiresti, et nad suudavad neid pooljuhte kaitsta ja seega hoida neid töötamas väga palju kauem. Selle tootevaliku nimi on “Ultra-rapid”. Nad eraldavad teie investeeringu toiteallikast kiiresti ja usaldusväärselt. Ja me oleme neid kujundanud nii, et isegi pärast pikka aega töötamist pidevalt muutuvate töökoormuste all säilitavad nad endiselt oma seisundi. Sest me teame, et iga kümnendik sekundist loeb, kui teie pooljuht on kaitstud kahju eest …

Vajuta siia, et näha täielikku nimekirja toote andmed meie Pooljuhtide kaitse Kaitsmed

Rakendus

Päikeseenergia:

PV-ohutus tehtud ja tolmutatud

© Fotolia / slavun

SIBA fotogalvaanilised kaitsmed on päikeseenergiasüsteeme kaitsnud üle kümne aasta. Alates väikesemahulise maja sisseseade suuremahuliste päikeseelektrijaamade, alates bungalow katustel Saksamaal Ameerika supermarketites, alates sport arenas Aasias kõik viis isemajandav süsteemid maaelu India: kliendid üle maailma panna oma usalduse SIBA Kaitsmed. SIIBA toodete photovoltaic applications kasu meie aastakümneid vana kogemus kaitsmed võimu pooljuhid ja elektrilisi osi ja meie R&D insenerid pidevalt töötada välja uusi tooteid tööstuse jaoks.

Vajuta siia üksikasju Kaitsmed päikeseenergia taimed.

Elektrilised Pooljuhid:

kiire reaktsioon vajalik

© Lenze

Ülikiired komistamisajad ühelt poolt, kuid teiselt poolt võime käsitseda isegi suuri voolusid ohutult. Kergesti kättesaadavad standardtooted, millel on ühelt poolt palju ühendusvõimalusi, kuid teiselt poolt spetsiaalsed kujundused, mida saame soovi korral välja töötada, et rahuldada teie konkreetseid rakendusi. Meie ülikiire tooted on mõeldud realworld vajadustele – ja teile meelerahu, et teie seadmed on hästi kaitstud.

Mitte ainult sagedusmuundurid kindlalt kontrolli all

S

© fotolia / Nataliya Hora

Mootori juhtimises kasutatavad sagedusmuundurid võimaldavad muutuvaid kiirusi, pidevaid pöördemomente ja õrnaid käivitusi. Seega kvaliteetne lahendus. Ja seda veelgi olulisem on tagada, et sellised investeeringud oleksid korralikult kaitstud. Meie URDC Kaitsmed hoida oma sagedusmuundurid ohutu kahju. Ja mitte ainult neid: UPS, võimsusmuundurid ja spetsiaalsed rakendused tuule-ja päikeseenergia valdkonnas on mõned muud valdkonnad, kus neid kaitsmeid kasutatakse.

Muud rakendused: kodus paljudes operatsiooniklassides

Meie UR kaitsmed katta täies ulatuses kasutab võimu pooljuhid, alustades klassikalise lühikese-circuit, kaitsmed, mis on paigaldatud vahetult pooljuhtide koos back-up tegutsevad klassi, aR, ja laiendada laiafraktsioonilise tegutsevad klassi gR, mis on ka võimalik, et kaitsta ülekoormuse vastu hoovusi ning ka tegutsevad klassi gS, algselt kasutusele võetud SIIBA, nagu tegutsevad klassi gRL. See toode kaitseb mitte ainult pooljuhti ennast, vaid ka juhtmeid. Ja seda tehes säilitab see teie investeeringu kahju eest.