Piirlülitid päikese jälgimissüsteemides. S880 V4 subminiature lüliti toimib piirlüliti ja võrdluslülitina fotogalvaanilistes jälgimissüsteemides.

posted in: Uudised | 0

Päike liigub idast läände üle päikese massiivi, jõudes lõunas keskpäeval oma kõrgeima punktini. Selleks, et fotogalvaaniline süsteem saaks optimaalse saagikuse, peavad päikesepaneelid järgima päikese teed, nagu päevalille pungad. Päikese jälgimisseadmed reguleerivad pidevalt paneelide horisontaalseid ja kõrgusnurki (asimuut ja kõrgus). Tormis keeravad nad paneelid tuulest välja. Jälgimise juhtimissüsteemid kasutavad astronoomilisi või anduriga varustatud andmeid. Hammasrataste või elektrohüdrauliliste ajamitega elektrimootorid liigutavad paneeli tugistruktuure.

Mida teeb snap-action Lüliti?

Schaltbau S880 snap-action Lülitid toimivad piirlülititena ja võrdluslülititena.

Horisontaalsete ja vertikaalsete telgede nurgad on piiratud. Kui maksimaalne reguleerimine on saavutatud, lülitatakse sisse lüliti, mis annab märku jälgimiskontrollerile ajami peatamiseks.

Kui nurki reguleeritakse vastavalt ajamitelgede suhtelisele asukohale, peab päikese jälgija regulaarselt tegema võrdluspunkti. Kui võrdluslülitid on sisse lülitatud, seatakse asend kindlaksmääratud väärtusele. See tagab, et päikesepaneelid on seatud õigetele nurkadele.

Miks kasutada S880 snap-action lülitit?

S880 on maailma väikseim mikrolüliti, millel on positiivne avamisoperatsioon ja isepuhastuvad kontaktid, seega on see eriti usaldusväärne.

Mehaaniline positiivne avanemisoperatsioon avab vooluahela isegi siis, kui kontaktid on keevitatud, näiteks pärast lühist, mis on põhjustatud süsteemi rikkest. Isepuhastuvad kontaktid vähendavad kontakttakistust ja tagavad usaldusväärse signaalimise kogu süsteemi eluea jooksul.

Korpuse mõõtmetega vaid 20 × 9, 3 × 6, 6 millimeetrit saab S880 optimaalselt integreerida kompaktsetesse päikeseenergia jälgimisseadmetesse.