Uus ioT-seadmete operatsioonide haldamise rakendus-WISE-PaaS / DeviceOn

posted in: Uudised | 0

Advantech, kes on ülemaailmse tööstusliku arvutituru liider, kuulutab täna välja uue IoT Device Operations Managementi rakenduse WISE-PaaS / DeviceOn kasutajatele, kes saavad hõlpsasti kasutada pardal olevaid seadmeid, tõhusalt jälgida seadme tervislikku seisundit ja saata turvaliselt tarkvara ja püsivara värskendused üle – (OTA) kohapeal ja kaugjuhtimisega.

Uut tööstuslikku nõudlust tõusis rohkem

Tööstuse IoT toodete turunõudluse suurenemine on kiiresti suurendanud ühendatud kohtade arvu, mida praegu eri kohtades kasutatakse ja hallatakse. Oluline on tõhusalt hallata, jälgida ja juhtida tuhandeid ühendatud seadmeid, tagades samal ajal katkematu teenuse. Seadmed peavad pärast nende kasutuselevõttu korralikult ja turvaliselt töötama, ilma et hooldustehnikud peaksid sageli külastama. Kliendid vajavad turvalist juurdepääsu oma seadmetele, et tuvastada, tõrkeotsinguks ja ajakriitilisteks toiminguteks teha. Advantechi WISE-PaaS / DeviceOn abil saavad kasutajad kiiresti kasutada pardal olevaid seadmeid, jälgida tõhusalt seadme tervislikku seisundit ja saata turvaliselt tarkvara ja püsivara värskendusi (OTA) kohapeal ja kaugjuhtimisega.

Advantechi uus disainitud IoT-seadme toimingud ja haldamise App-lahendused annavad kasutajatele ülemineku-plug-and-play kogemuse.

 

WISE-PaaS / DeviceOn- mõeldud kliendi vajadustele

Alates sisendseadmetest registreerib WISE-PaaS / DeviceOn null-touch IoT tehnoloogia sujuvalt Advantechi riistvarasüsteeme, millel on identiteedi turvalisus ja kohapealsed seaded. Kiire ja lihtne häälestus aitab pakkuda kiiret intelligentset serva, andmete kogumist ja oleku visualiseerimist seadme operatsioonikeskuses. Kiireks ja lihtsaks juurdepääsuks on nupu kraanil saadaval toite sisse- ja väljalülitamine, tõrkeotsing ja kriitilised toimingud. OTA-tarkvara uuendab ennast turvaliselt, saates partii varustamise kaudu tarkvaraplaadi, püsivara, tarkvara ja konfiguratsiooni värskendusi. Rakendus on loodud tagamaks maksimaalset efektiivsust Interneti-seadmete töös ja juhtimises.

Too oma IoT-seadmed sisse riist- ja tarkvara integreeritud lahendusega. WISE-PaaS / DeviceOn funktsioonide maksimaalne ärakasutamine ennustava seadme hooldusega meeldib IPC HDD elutsükli ennustus, analüütiline juhtpaneel ja automatiseeritud sündmuste märguanded.

WISE-PaaSi turul on kiire juurdepääs valmislahusele

Tehes intelligentset lahendust teie interneti vajadustele, pakub Advantech paremat riskijuhtimist, kiiremat igapäevast tegevust ja paremat seadme jõudlust, parandades samal ajal ärianalüüsi ja luureandmeid suurandmete kogumise kaudu. WISE-PaaS / DeviceOn ühildub kõigi Advantechi riistvarasüsteemidega ning töötab populaarsetes platvormides ja teenustes, nagu näiteks WISE-PaaS avalik / erasektori pilv, Microsoft Azure, VM on-out ja Kubernetes.

Hankige WISE-PaaS / DeviceOn versioon WISE-PaaSi turul ja käivitage oma uus ja täiustatud seadme operatsioon ja juhtimiskogemus.