Uued DCM-id laiendavad vahemikku täiustatud (± 1%) väljundmäärusega

posted in: Uudised | 0

Vicor teatas 25 uuest DC-DC muundurmoodulist (DCM), mille väljundpinge reguleerimine on rangem ± 1%. Uued võimsuskomponendid võimaldavad inseneridel juhtida koormusi, mis nõuavad rangemat reguleerimist minimaalsete täiendavate vooluahelate või allavoolu komponentidega.

Uued DCM-id on paindlikud lahendused mitmesuguste kaitsealaste ja tööstuslike rakenduste jaoks, nagu näiteks UAV, maapealne sõiduk, radar, transpordi- ja tööstuskontroll. Toetatakse laia töötemperatuuri vahemikku ja DCMid on saadaval ka M-klassi, mis võivad töötada nii madalal temperatuuril kui -55 ° C.

Need komponendid on pakitud ChiP (Converter pakendis) tehnoloogiasse ja töötavad reguleerimata, laiaulatusliku sisendiga, et genereerida isoleeritud ja reguleeritud alalisvoolu väljund. Oma kõrgsagedusliku nullpingega (ZVS) topoloogiaga pakub DCM muundur pidevalt kõrget efektiivsust kogu sisendpinge vahemikus.

Need DCM-id pakuvad võrreldamatuid võimsustihedusi 1 032 W / in3, mis koos minimaalse lisakomponentide arvuga võimaldavad inseneridel luua äärmiselt kompaktseid lahendusi oma võimsuse väljakutsetele.