Schaltbau InnoTransi messil 2018

posted in: Uudised | 0

Schaltbau messil Berliinis InnoTrans’is käsitletakse uuenduslikke lahendusi raudteesõidukitele. Üks meie esiletoomistest on IntelliDesk: uuenduslik kommunikatsiooni- ja juhtmestik, mis võimaldab juhtide töölaual hõlpsat süsteemi integreerimist.

Erinevaid komponente, nagu pealüliti, nupud ja kuvarid, saab ühendada mobiilsidevõrgu kasti kaudu ja suhelda rongide juhtimis- ja juhtimissüsteemiga (TCMS) keskse liidese kaudu. Lisaks on IntelliDeskil meeldiv haptilised omadused ja kaasaegne disain.

Ühenduste ja kontaktorite valikul on ka uusi arenguid. Uus UIC-IT NG seeria pistik pakub kaasaegsetele digitaalsetele rakendustele vajalikku CAT7 andmeedastuskiirust ja täiendab UIC-IT-seerias olemasolevaid mudeleid, mis on juba aastaid osutunud valdkonnaks.

CP-sarjaga Schaltbau tutvustab äsja patenteeritud lahendust kaarakäsitsemise jaoks. Esimest korda saab universaalseid seadmeid konfigureerida NO / NC kontaktoriks, lahtilülitiks või ümberlülituslülitiks.

Mootorrühma “Mobiilsuse arukas areng” all on Schaltbau GmbH koos Schaltbau kontserni kuuluvate firmadega oma saali 2.2 versioonis välja pakutud uusimad raudteetranspordi lahendused.