Polyrack pakub keevitatud korpuseid ja juhtkilte vastavalt ISO 3834 standardile

posted in: Uudised | 0

POLYRACK TECH-GROUP on hiljuti saanud sertifikaadi vastavalt standardile DIN EN ISO 3834 ning pakub sulatustega keevitatud lehtmetallist ja profiilist, samuti ISO 3834 juhtimiskappe.

ISO 3834 tagab kvaliteetsete liitmikega keevitatud komponentide ja konstruktsioonide. Protsess toob laiaulatuslikke nõudmisi personali, masinate ja süsteemide ning vajalike dokumentide järele. “Keevitatud liite kvaliteet on sageli keeruline või võimatu hinnata. See sertifikaat annab meie klientidele kindlustunde, et saada ainult täiesti kvaliteetseid keevisliidetega korpuseid ja juhtimiskapte,” selgitab rahvusvaheline keevitustehnika ja tootmisjuhataja asetäitja Vitalij Linker POLÜRACK.

POLYRACK on omandanud ISO 3834 keevitustõendi alumiiniumi või kroomitud nikli terase tootmiseks keevitatud liigendiga teostatavate toodete jaoks. Sertifikaat on eriti tähtis tööstusharu spetsiifilisteks rakendusteks mehaaniliste ja süsteemide projekteerimisel, samuti meditsiinitehnoloogias, eriti nende korpuste puhul, mis nõuavad usaldusväärseid kaitsemeetodeid või mida kasutatakse karmides keskkonnatingimustes. POLYRACK kliendi soovil vastab täiendavatele keevitusprotsessidele ja materjalidele. POLYRACKis on seda projekti projekti arendusetapis juba kooskõlastatud kliendiga ja vastavate nõuetega juba arvesse võetud.

DIN EN ISO 3834 sertifikaadiga POLYRACK tagab oma klientidele lehtmetallist korpustest ja juhtimiskapistest kõrgekvaliteedilised keevisliited

Siit saate lugeda täieliku pressiteate!