Omron Electronica 2018

posted in: Uudised | 0

Omron demonstreerib Smart Home’ide ja linnade andureid Electronica’is

Omron Electronic Components Europe näitab 13.-16. Novembril Messe Münchenis Electronica messil uut valikut IoT-valmis andureid digitaalsete tähiste, automatiseerimise ja tehase automatiseerimise jaoks.

Omroni meeskond toimib hoones aluses 560 asuvas saalis B3, mis näitab, kuidas viimased andurid võimaldavad nii mehitatud kui mehitamata hoonete automatiseerimist. See hõlmab meie eduka 2JCIE keskkonnaanduri värskelt välja lastud USB-versiooni, mis annab ühe seadme seitsme erineva mõõtmise.

Omroni elektroonikakomponentide Euroopa turundusdirektori Gabriele Fulco kommenteeritud kommenteeris: “Sellised sensorid muudavad üha lihtsamaks nii otseseks kui ka kaudseks keskkonnateguriks, mis mõjutavad rajatist, jälgides IoT-i üle. Pilvipõhiste lahendustega seotud andurid võimaldavad automatiseeritud reageerimisprotseduurid, mis tuleb kehtestada kehtestatud künniste alusel. “

Selle aasta Messe Messe’is asuvas Electronica külastajatel on võimalik näha, kuidas Andorid nagu Omron Human Vision Component (HVC) moodul, mis tunneb erinevaid näo tuvastamise funktsioone ja 2JCIE-BL01 andurit, mis mõõdab lokaliseeritud keskkonnas mitmeid tegureid , saab kasutada autonoomsete, intelligentsete ja nutikate hoonete loomiseks.

Stendis 560 asuvas hallis B3 kuvatavad sensorid on järgmised:

HVC-P2 reaalajas näidis

Inimese nägemuskomponent (HVC) on näo tuvastamise andur, mis pakub kümme peamist pilditunde funktsiooni: inimese näo, käe või keha tuvastamine, näo tuvastamine, soo tuvastamine ja vanuse, meeleolu, näo poseerimise, pilgu ja pilgutuse tuvastamine. Saadaval 50-kraadise ja 90-kraadise FOV campera tüüpi. UART- või USB-väljundi abil lihtne rakendada.

Soovitatud rakendused:

– turustusseadmete jaemüük

– Digitaalne allkiri

– Müügiautomaadid

– piletimüügid

– Turvalisus / juurdepääsukontroll

2JCIE-BL01 ja 2JCIE-BU01 reaalajas meeleavaldus

Keskkonnaandur, mis mõõdab ühte kompaktset moodulit temperatuuri, niiskuse, valguse, õhurõhu, müra ja kiirenduse. Sisaldab sisseehitatud mälu andmete logimiseks ja Bluetooth-ühenduse jaoks. Nüüd tutvustame ka USB-tüüpi.

Soovitatud rakendused:

– IoT

– Ventilatsiooni juhtimine

– hooneautomaatika kontroll

– kodune seire

B5W-LD holograafiline sissejuhatus

Tolmuandur, mis suudab tuvastada osakesi nii väike kui 0,5 mikroni, on 4 korda tundlikum kui teised turul olevad LED-i tolmuandurid. Samuti on see kõrge õhuvoolu ligikaudu 6 korda suurem kui väljakujunenud alternatiivid, mis annab tundlikuma reageerimise keskkonnamuutustele.

Soovitatud rakendused:

– Õhupuhastid

– õhu kvaliteedi seire

D7S-i vibratsioonisensori reaalajas demonstreerimine

See väga kompaktseline seismiline andur suudab eristada tõelist seismilist aktiivsust ja häireid muudest allikatest. Mõõdab seismilist aktiivsust kiirenduse spektris arvutamise alusel. Ülikompaktne ja IOT sõbralik.

Soovitatud rakendused:

– arukad arvestid

– hoonete automaatika – katastroofide ennetamine

D6T termosensor reaalajas demonstreerimine

See kuumuse andur on ideaalne hoonete automatiseerimise rakenduste jaoks, mõõdab objektide pinnatemperatuuri, tuvastades infrapunakiirguse intensiivsust, mistõttu saab tuvastada ruumi isegi siis, kui inimesed on paigal. Omron pakub 3 versiooni:

– 1×1 üksik silm

– 1×8 array

– 4×4 array

Soovitatud rakendused:

– Inimeste avastamise moodulid

– hooneautomaatika

– Ventilatsiooni juhtimine

– Kodutehnika

MEMS-i andurid reaalajas näidetest

See demonstratsioon näitab valikut MEMS-andureid, mis pakuvad reaalajas mõõdetavaid andmeid väikse kontrolli all. Selles demo keskkonnas on sisse lülitatud järgmised sensorid: D6F-PH diferentsiaalrõhuandur, D6F-V õhu kiiruse andur, D6T termomeeter, D7S vibratsiooniandur, 2SMPB-02E õhurõhu andur ja B5W-LD tolmuandur.

Soovitatud rakendused:

– Ventilatsioon

– hooneautomaatika

ToF sensor reaalajas tutvustamine

UUS! ToF (lennu ajal) on kauguseandur, mis põhineb teadaoleval valguse kiirusel, mõõtes lennu ajal objekti. See andur on hõlpsasti sisestatav, suurepärane keskkonnasõbralik ja suure täpsusega 3D mõõtesensor. Kõrge valgustundlik valgustus, mis on vastupidav sise- ja välistingimustes ning vastab ümbritseva valguse tasemele 100 000 luksi.

Soovitatud rakendused:

– robotid

– Automaatjuhtimisega sõidukid

Ootan teid tervitades!

Omroni ekspertpersonal on saadaval staatuses 560 asuvas saalis B3, et tõstatada kõik küsimused ja näidata ülaltoodud andureid ja rohkem, mis on mõeldud digitaalsete tähiste, hoonete automatiseerimiseks ja tehase automatiseerimiseks.