1 uus toode: ParaByte kiudoptilised transiiverid

posted in: Uudised | 0

TE Connectivity (TE), maailma juhtiv ühendus ja sensorid, on hea meel teatada oma uue ParaByte transiiveri [LINK] vabastamisest. Selle kerge paralleelse optilise transiiveri vabastamine tähistab TE-i optilise transiiveri esmakordset käivitamist, mis võimaldab saavutada 10 + GB / s, samal ajal vastates kerge jõudluse standarditele.

Selle kiire transiiveri lisamise tulemusena on TE praeguste fiiberoptiliste lahenduste (RFO) lahenduste jaoks universaalne allikas, mis lihtsustab klientide hankeid.

ParaByte transiiveri paralleelne 12-kiust paela kaabli disain on ühendatav ja aitab kiirustel kuni 12,5 GB / s kanali kohta. Tavaliste liideseplatvormide jaoks sobivad kõik raadiovõrgustugevus, ehitatud ja kvalifitseeritud vastavalt rangetele MIL-STD-833, -202 ja -810 spetsifikatsioonidele. Tema märkimisväärne, väga väike ja tihe disain säästab ka ruumi, kuna need transiiverid sobivad ühe VPX või VITA raami sees.

“Oleme uhked, et pakuvad end-to-end optilisi lahendusi, mis sisaldavad aktiivseid 12,5 GB / s transiivereid,” ütles TE Aerospace, Defense ja Marine’i divisjoni RFO aktiivsete toodete juht Manager Mark Benton. “RFO lahenduste üheks osaks saamiseks saame aidata lihtsustada ostmist, pakkudes tootetoe ja garantii kogu TE kaudu.”

ParaByte transiiverid on saadaval paralleelselt keskmise paneeli, kaasaskantavate mezzanine ja VITA 66 pimedate matemaatika koosseisudes koos võimalusega 12 Tx, 12 Rx või 4 Tx ja 4 Rx moodulid.

Lae alla