Uus toode: M12 PCB / paneeli ühendused 8/12 pin

posted in: Uudised | 0

TE Connectivity (TE) laiendab oma M12 pistikportfelli. Viimased pistikud, millel on kaheksa ja kaksteist positsiooni otse monteerimiseks PCB-dele ja paneelidele, täiendavad pistikupesasid ja kaablikomplektide lahendusi.

Uued pistikud, mis on UL sertifikaadiga ja millel on IP67 reiting (mis näitab, et need on tolmukindlad ja veekindlad vähemalt ühe meetri sügavusele) tagavad tõhusa, kõrgekvaliteedilise ja usaldusväärse signaali ja edastamise. 12-pistilise pistikuga kõrge pistiku tihedus pakub klientidele väga kompaktset disaini.

“Meie uut pistikprogrammiga pistikühendust on lihtne paigaldada ja see aitab suurendada tootmistehnoloogiat ja vähendada digitaalsete tehastes installeerimiskulusid,” ütleb TE Connectivity tootejuht Andy Yang. Yang soovitab rakendusi paigaldajatele tööstusautomaatika, masinate, tööstuslike võrguühenduse, sensorite ja muude valdkondade jaoks, kus on vaja IP67 kaitset. Ta jätkas: “Selle toote lisamine meie portfellile võimaldab meil paremini teenindada kliente ja rahuldada nende vajadusi suurema signaali ja andmeedastuse järele.”

M8 / M12 ühendussüsteem

  • Tutvuge tooterühma lehega, et saada rohkem teavet. Meie M8 / M12 pistik süsteem pakub täielikku lahendust, mis sisaldab pistikud, IO mooduleid ja kaablikomplekti. Vähendage paigaldus- ja tööriistamiskulusid koos TE-le paigaldatavate pistikutega.

Rohkem teada

M12 väli paigaldatav

M12 kaabli komplekt

M12 PCB / paneelmahuti