Uued DC kontaktorid energiasalvestussüsteemide ja DC laadimisjaamade jaoks

posted in: Uudised | 0

Uue kontaktoriga seeria C310 Schaltbau pakub usaldusväärset alternatiivi gaasiga täidetud seadmetele, mida on senini tavapäraselt kasutatud. Tänu uuele tehnoloogiale töötavad C310 kontaktorid ilma isolatsiooniga. Kaarekambrid töötavad pidevalt magnetiliselt, tagades kompaktsed mõõtmed ja väikese kaalu.

Kuna mõlemad jooksvad juhised on usaldusväärselt kontrollitavad, on kontaktorid ideaalsed kõikide energia taaskasutamiseks kasutatavate rakenduste jaoks, näiteks: energiasalvestussüsteemid, kus akud laaditakse ja seejärel tühjenevad, aku jõul töötavad sõidukid, alalisvoolu laadimisjaamad ja fotogalvaanilised seadmed.

Seadmed on alati võrdselt usaldusväärsed sõltumata ümbritsevast temperatuurist. Lisaks sellele on monostabletil väike energiatarbimine sisse lülitatud olekus.

Uue seeria esimesed tüübid on mõeldud 150A, 300A ja 500A alalisvooluks.

Lisateave Schaltbau kontaktorites

Kahepoolsed DC NO kontaktorid 150 A, 300 A või 500 A jaoks

C310 on üheastmeline kahepoolne DC NO kontaktor. Selle eesmärk oli tagada kõrge koormuse ohutu ümberlülitamine ja süsteemi rikete korral kindel kaitse. Uued kahesuunalised kontaktorid sobivad tüüpilisteks rakendusteks, nagu näiteks inverterite alalisvoolu otsakud, fotogalvaaniliste rajatiste kombineeritud kastid, akuhoidlate süsteemid ja elektrisõidukid.

C310 seeria peamised omadused ja eelised on kompaktsed disainilahendused, topeltpöördega kontaktid, väga efektiivne äsja väljatöötatud kaarekamber ning kõrge purunemisvõime.

Omadused

  • DC kahepoolne pidev magnetväljund
  • tavaline soojusvool 150 A, 300 A, 500 A
  • Kõrge tegemise ja lõhkemisvõime
  • kõrge lühikese ajaga voolutugevus;
  • Kõrge vastupidavus šokile ja vibratsioonile
  • Kompaktne ja tugev, väike kaal
  • Madal energiatarbimine:

o standardne magnetvoog –

optimeeritud tänu elektroonilisele mähisekontrollerile

o fiksaator magnetvälja –

elektrienergia tarbimine avatud ja suletud asendis