Weidmuller võitis Saksa disainiauhinna 2020

posted in: Uudised | 0

Elektrotehnikafirma relee mooduleid tunnustatakse lihtsa käsitsemise eest tänu spetsiaalsele tootedisainile – pereettevõttele antakse Saksa Disaininõukogu disainiauhind

Detmold, 17 Veebruar 2020. Detmoldil põhinev elektrotehnikafirma Weidmüller pälvis Saksa disainiauhinna 7.veebruaril Maini-äärses Frankfurdis. Saksa Disaininõukogu esitas auhinna” PUSH in TERMSERIES “relee moodulite kategoorias” suurepärane tootedisaini Tööstus”. See relee Koppel mitte ainult muljet läbi oma funktsionaalsuse ja lihtne käsitsemine, vaid ka läbi selle värvikas disain.

“Saksa disainiauhind on meile äärmiselt oluline – see näitab, et meie tootekujundused on alati uuenduslikud ja kliendikesksed,” rõhutas Weidmülleri äriüksuse Digital Signaling & Protection juht Thomas Peter. Sõltumatu ja objektiivne žürii, kuhu kuulusid majanduse, disaini ja teaduse esindajad, avaldas muljet ka disaini ja funktsionaalsuse kombinatsioon tõukejõus: musta relee moodulil on ruumisäästlik disain koos integreeritud oranži värvi tõukuritega, et vältida ebaõiget juhtmestikku. Veelgi enam, suur valgustatud väljutushoob annab selge olekuindikaatori, samas kui oranži värvi eraldusplaadid tagavad selge paigutuse. See avaldab muljet ka hea ergonoomika, samuti kiirema ja turvalisema juhtmestiku tõttu, mis on tingitud ühenduste vajutamisest. “Lülitusseadme väljatöötamisel keskendusime lihtsale ja kiirele käsitsemisele – oleme uhked, et oleme selle saavutanud,” selgitab Peter.

Saksa disainiauhinna, mis on üks tunnustatumaid ja rahvusvahelisi auhindu, annab välja Saksa Disaininõukogu. Auhind austab tooteid ja projekte, mis on teerajajaks Saksa ja rahvusvahelisel disainimaastikul. Sel aastal sai Saksa Disaininõukogu umbes 5300 esildist 69 riigist. Žürii autasustab 70 kuldauhinna võitjat 61 kategoorias.