Schaltbau võtab ennetavaid meetmeid COVID-19 viiruse leviku vastu

posted in: Uudised | 0

Schaltbau GmbH moodustas veebruari lõpus tehastevahelise töörühma, et rakendada mitmeid ennetavaid meetmeid, et vältida uue covid-19 viiruse levikut.

Varases staadiumis tehtud jõupingutused töötajate ja meie tootmisrajatiste kaitsmiseks on seni end ära tasunud. Meie peamine prioriteet on minimeerida nakkusohtu, säilitades samal ajal operatsioonivõime.

Ärireiside piiramine või tühistamine, kohustuslik 14-päevane karantiin kõigile töötajatele, kes on olnud murettekitavates valdkondades, koosolekute piiramine või sisemiste sündmuste tühistamine, olid üks esimesi meetmeid, mille me vastu võtsime.

Tööruumide puhul võeti meetmeid hügieeni suurendamiseks kontaktpunktide desinfitseerimise teel (lift, uksed jne.), juurdepääsu piiramine ja juurdepääsuteede fluidiseerimine vastavalt ametiasutuste soovitustele, hoides töötajaid pidevalt kursis hügieeni -, käitumis-ja ennetusmeetmete suurendamisega.
Paindliku töökorralduse ja kodukontori rakendamine oli vajalik selleks, et võimaldada töötajate lapsehoiuteenust ja vähendada nakatumise ohtu pendeldamise ajal.

Kõik meie rakendatud meetmed võimaldavad meil tagada, et tootmine jätkub plaanipäraselt ja et klientide tellimusi töödeldakse edasi. Oleme jätkuvalt pühendunud pakkuma oma klientidele parimat teenust ja tuge kogu selle raske aja jooksul.

Meie eriline tänu läheb meie töötajatele nende pühendumuse ja eeskujuliku käitumise eest võitluses viiruse leviku vastu.

Kuna olukord muutub kiiresti, jälgime pidevalt uusi arenguid ja teavitame teid vastavalt.