ROTAREX MEDITEC TUTVUSTAB LAIA VALIKUT MEDITSIINILISI GAASIVENTIILE JA SEADMEID ARAABIA TERVISES 2019. Patsiendi tulemuste parandamine meditsiinilise gaasikontrolli asjatundlikkuse kaudu

posted in: Uudised | 0

Lintgen, Luksemburg 11. jaanuar 2019 – www.rotarex.com – rotarex Meditec, rotarex Groupi äriüksus, teatas täna, et näitab oma täielikku meditsiiniliste gaasiventiilide, seadmete ja süsteemide rida kabiinis B10 hallis 1 Araabia tervise 2019 ajal 28. -31. jaanuaril Dubais.

Hulgas uuendusi ekraanil: meie uus digitaalne VIPR, mis tagab parema täpsuse ja ohutuse asendades analoog manomeeter dial intelligentne lihtne lugeda digitaalse seadme. Rotarex on välja töötanud oma spetsiaalse tarkvara, mis arvutab järelejäänud aja, võttes arvesse kõiki parameetreid, sealhulgas silindri rõhku, gaasivoolu, keskkonna temperatuuri ja rõhuregulaatori tehnoloogiat.

Rotarex Meditec pakub ühte meditsiinisektori kõige täiuslikumat tootevalikut gaasi juhtimiseks, alates gaasiallikast patsiendile. Keskendunud ohutuse ja jõudluse kõrgeima taseme saavutamisele, arendab Rotarex Meditec pidevalt uuenduslikke tooteid.

Rotarex Meditec meeskond on käsi Booth 1B10 ajal Araabia Tervis 2019 Dubai tervitada turustajad, gaasisüsteemi paigaldajad, tervishoiu rajatis personali ja gaasi ettevõtted esitlusi, vastuseid oma küsimustele ja üksikasjalikku teavet Rotarex Meditec terviklik meditsiinilise gaasi lahendusi.

Teave Rotarex Mediteci Kohta

Rotarex Meditec pakub meditsiinilise gaasi ohutust, kontrolli ja tootlikkust kindlate patsientide tulemuste saavutamiseks. See pakub üks tööstuse kõige täiuslikum vahemikud meditsiinilise gaasi kontrolli seadmed ja on maailma viide meditsiinilise silindri ventiilid. Kogemused, pühendumus kvaliteedile ja tehnilisele tipptasemele võimaldavad gaasiettevõtetel ja haigla gaasisüsteemide paigaldajatel olla kindlad, et nende projektid saavutavad ohutuse ja jõudluse kõrgeima taseme. Praegu enam kui 65 riigis, kus on tehased ja müügiesindused olulistes kohtades üle maailma, saavad Rotarex Meditec kliendid vajalikke tooteid ja teenuseid kõikjal, kus nad on.