Delta au ENERGY STAR ® püsiva tipptaseme auhinna kolmandat aastat järjest. Samuti pälvis aasta Partner viiendat aastat järjest.

posted in: Uudised | 0

Delta, ülemaailmne elektri-ja soojuslahenduste liider, teatas täna, et USA Keskkonnakaitseagentuur (EPA) on oma energiatõhusate, vaiksete ja usaldusväärsete Delta Breez siseõhu kvaliteedi (IAQ) lahenduste jaoks viiendat aastat järjest nimetanud 2020 ENERGY STAR ® aasta partneriks. Verstapost kujutab endast ka kolmandat aastat järjest, kui ettevõtet austati silmapaistva “püsiva tipptaseme” nimetusega, mis on ENERGY STAR ® auhindade seas kõrgeim au ja mis tunnustab ettevõtteid,kes on läinud üle aasta auhinna kriteeriumid. Ainuüksi 2019. aastal andis Delta üle 600 000 ENERGY STAR ® – i kvalifitseeritud Delta Breezi ventilaatori kogu Ameerika Ühendriikides, sealhulgas hotellid, kodud, korterid, üliõpilaste Elamud ja muud rajatised.

“Viis aastat ENERGY STAR ® aasta partnerina ja tunnustamine püsiva tipptaseme auhinnaga rõhutab taas meie pühendumust innovatsioonile ja juhtivale energiatõhususele meie nutikate roheliste lahenduste kaudu,” ütles Delta Electronics (Americas) President Kelvin Huang. “Spirit of ENERGY STAR ® keskmes on meie Delta Breez IAQ lahendusi, mis sisaldavad nii palju kui 56 sertifitseeritud ventilaatori mudelid, kõik võimelised aidates tarbijatel ja ehitajad võimaldada targemaks, rohelisem homme võimendades Delta maailma-klassi DC harjadeta mootori tehnoloogia.”

“Ma tervitan 2020. aasta ENERGY STAR ® auhinna võitjaid,” ütles Anne Idsal, EPA peamine asetäitja õhu ja kiirguse alal. “Need juhid näitavad, kuidas energiatõhusus juhib majanduslikku konkurentsivõimet koos keskkonnakaitsega.”

Rohkem kui 90 protsenti Delta Breezi portfellist on ENERGY STAR ® – kvalifitseeritud tänu harjadeta Alalisvoolumootori tehnoloogia ja LED-valgustuse eksklusiivsele kasutamisele, et maksimeerida energiasäästu. Alates eelmisest aastast on Delta kasutusele võtnud 10 uut väljalaskeventilaatorit Delta BreezSignature, Delta BreezIntegrity ja Delta BreezElite seerias – mis kõik on sertifitseeritud ENERGY STAR ® kõige tõhusam 2019. Delta BreezElite Ventilaatorid säästavad 67 protsenti rohkem energiat kui tüüpilised VAHELDUVVOOLUMOOTORI kolleegid, kusjuures mõned liini mudelid ületavad ENERGY STAR ® nõudeid rohkem kui 200 protsendi võrra.

2019. aastal tarnis Delta enam kui 600 000 ENERGY STAR ® -i kvalifitseeritud Delta Breezi ventilaatorit elamuprojektide jaoks, sealhulgas korterid, üliõpilaste elamud, kõrgemate eluruumide ja hotellide jaoks. Oma suuremahuliste rajatiste hulgas pakkus Delta 1700 ENERGY STAR ® kõige tõhusamat ventilaatorit Californias asuva ülikooli üliõpilaste elamukompleksi jaoks. Veel 1200 ventilaatorit paigaldati Kentucky jõeäärse hotelli renoveerimisse, mille hinnanguline kokkuhoid on 14 000 dollarit iga-aastasest elektriarvest võrreldes tüüpiliste vahelduvvoolumootorite ventilaatoritega.

Delta on pikka aega olnud maine innovatsiooni ja surudes ümbriku elamu vannituba ventilatsioon sektoris. 2011. aastal oli Delta esimene tootja Ameerika Ühendriikides, kes lisas Meie vanniventilaatoritele LED-valgustid ja on alates 2017.aastast kasutanud ainult LED-sid. Delta juhtis ka pakendit esimese servaga valgustatud LED-vannitoa ventilaatori kombinatsiooniga, mis on 2018. aastal turule tulnud tööstuse mänguvahetaja.