DC peamised töövõtjad tööstuslike ladustamissüsteemide jaoks. C310 katkestab akuüksuse inverterist

posted in: Uudised | 0

Smart Power rakendab praegu trostbergis keskmise suurusega aku salvestussüsteemi, mille võimsus on 1, 2 MW. Selles projektis ei ole peamine tasakaalustav jõud, mis mängib peamist rolli (nagu sageli juhtub). Selle asemel on see tipp raseerimine (tööstuslike elektritarbijate koormuse tippude tasandamine).

Iga tööstusettevõte teab probleemi liigagi hästi: elektri ostuhinnad arvutatakse valemiga, mis sisaldab tõmmatud tippkoormusi ja piisava võimsuse pakkumist. Need suurenenud eraldustasud tuleb tasuda kogu arveldusperioodi eest, kuigi tippkoormuse kandevõime ei ole alati vajalik. Sel põhjusel on tipp-raseerimise aku salvestussüsteem väga atraktiivne investeering energiatarbijatele, kes soovivad kulusid vähendada. Salvestussüsteemi kasutatakse ka primaarseks tasakaalustusvõimsuseks, s. t. kompenseerida lühiajalisi koormuse kõikumisi, et vältida voolukatkestust.

Mida teeb Schaltbau C310 kontaktor?

Schaltbau varustab C310 seeria DC kontaktoreid selle tööstusliku ladustamissüsteemi jaoks. Iga aku string (koosneb 32 moodulit traadiga seeria) on ühendatud aku inverter ja saab juhtida eraldi. Schaltbau kontaktor on paigaldatud iga aku string inverter üksus. See katkestab aku seadme süsteemist hädaolukorras.

Miks valiti C310?

C310 seeria valiti seetõttu, et see vastab kõrgetele purustamisvõime ja pinge nõuetele.

Making capacity Icm kuni 2500 A

Pidev soojusvool kuni 500 A

Hinnatud lühikese aja taluma praeguse Icw kuni 3000 amprit (1 s)

See aruanne on koostatud Feldkircheni Smart Power GmbH projektijuhi Nina Hanselmanni lahke abiga.