Advantechi Kaalumisruumi Seirelahendus ühtlustab juhtimist ja suurendab tootlikkust

posted in: Uudised | 0

Sissejuhatus

Farmaatsiatoodete valmistamisel tuleb toorainet kaaluda ja eraldada konkreetseteks kogusteks järgnevaks kasutamiseks. Sellest tulenevalt on igal farmaatsiatootmisettevõttel tooraine kaalumiseks ja eraldamiseks ruum, mida nimetatakse kaalumisruumiks. See ruum koosneb tavaliselt kolmest protsessi valdkondades tooraine lavastus, kaalumine, ja töö-in-protsessi lavastus. Kõigi kolme protsessi puhul on ruumi puhtus ristsaastumise vältimiseks kriitiline. Kaalumisetapis peavad olema süsteemid, mis tagavad mõõtmiste täpsuse, kaalumisruumi keskkonna ohutuse ja regulatiivsete standardite järgimise.

Üks Brasiilia suurimaid farmaatsiatootjaid União Química soovis rakendada automatiseeritud andmekogumissüsteemi, et parandada selle tootmise tõhusust ja jälgitavust. Nad kavatsesid seda saavutada, paigaldades süsteemid materjali kaalumise protsessi jälgimiseks, et parandada tootmise ohutust, vähendades samal ajal ristsaastumise ohtu. See nõudis sisemist süsteemi kaalumisprotsessi jälgimiseks ja välist süsteemi kaalumiskeskkonna jälgimiseks.

Väljakutse

Kuna tooraine kaalumine ja eraldamine on oluline, on ravimitootjad eriti mures sellise töötlemise tõhususe pärast, eriti seoses tootmise juhtimisaja ja tootmise jälgitavusega. Optimaalse tootlikkuse tagamiseks peavad farmatseutilised kaaluruumid olema konfigureeritud vastama rangetele kvaliteedinõuetele, tagades samal ajal tõhusa toimimise.

Lisaks, sisemine süsteem oli mahutada välisseadmed, mis toetavad järgmisi protsesse: ajal tooraine lavastus, materjalid on salvestatud konteinerites ja tähistatud unikaalse vöötkoodi, et tagada õige materjalide kasutatakse kogu aeg ja anda vahend jälgimise milliseid materjale on salvestatud, mis konteinerid. Seejärel kaalutakse materjale individuaalselt, kasutades ülitäpseid skaalasid, mille kalibreerimist tuleb iga päev kontrollida. Järgnevalt märgistatakse kaalutud proovid enne, kui need viiakse tööprotsessi peatuspaika. Kaalukeskkonna jälgimiseks peab välissüsteem suutma koguda andmeid ruumi puhastamise ajaloo, temperatuuri, niiskuse ja õhurõhu kohta.

Seega peaks sisemine süsteem pakkuma vöötkoodi skannerite, kaalude ja printeri ühenduvust ning väline süsteem vajaks võimalust ühendada erinevat tüüpi anduritega. Mõlemal süsteemil oli vaja ka puuteekraani ja kaitset vee sissepääsu eest, et võimaldada hõlpsat puhastamist. Peamised väljakutsed, millega klient silmitsi seisis, olid ajalooliste andmete integreerimine arvutisüsteemiga ja tööprotsesside reaalajas jälgimine.

Lahendus

Advantech pakkus välja lahenduse, mis koosnes sisemisest kaalumisprotsessi jälgimise süsteemist ja välisest kaalumiskeskkonna jälgimise süsteemist. Sisemise seiresüsteemi jaoks valiti Advantechi IPPC-5211WS multi-touch panel PC, et pakkuda Bluetoothi, RS-232 ja Etherneti ühenduvust tööjaama välisseadmete jaoks (St vöötkoodi skanner, kaalud ja printer). IPPC-5211WS pakub 21,5 ” full HD ekraani ekraani 16: 9 laiekraani kuvasuhtega, roostevabast terasest disainiga, 7h pinna kõvadusega ja IP96K-reitinguga sissepääsukaitsega, mis muudab selle ideaalseks puhta ruumi rakenduste jaoks

Välise seiresüsteemi jaoks pakkus Advantech välja oma UNO-2483G sisseehitatud automaatika kontrolleri koos oma FPM-8151H tööstusliku monitoriga. Kui UNO-2483G kontroller oli valitud selle kompaktne fanless disain, rohkelt töötlemise võimsus (4. Põlvkonna Intel ® Core ™ i7/i3/Celeron kuni 1,9 GHz), sisseehitatud mälu (4/8 GB DDR3L RAM), ja palju liitettävyysratkaisuja (4 x GbE, 4 x USB 2.0/3.0, 2 x RS-232, 2 x RS-422/485, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x audio). FPM-8151H ekraan on 15 ” XGA LCD monitor koos LED taustvalgustusega. Esipaneel on hinnatud IP65 kaitseks tolmu ja vee sissepääsu eest ning nagu IPPC-5211WS, on ka roostevabast terasest disain, mis muudab selle eriti sobivaks puhta ruumi keskkondades.

Kontrollige STAINLIESS STEEL PANEL PCs laadige korpus alla

Kasu

Kavandatud seirelahendus võimaldas ühenduvust ettevõtte vöötkoodi lugejate, kaalude, printerite ja anduritega kaalumisruumis. Kui see on integreeritud ettevõtte võrku, võimaldas lahendus reaalajas jälgida kaalumisprotsessi ja kaalukeskkonda, parandada tootmise juhtimisaega ja tootmise jälgitavust. Roostevabast terasest konstruktsioon ja IP69K / IP65 reiting tagasid, et süsteem suudab vastu pidada veejugadega pesemisele, samas kui IPPC-5211WS monitori hõlpsasti juurdepääsetav disain tähendas, et väliseid kaableid saab hõlpsasti ühendada. Lõppkokkuvõttes andis kavandatav süsteem täpseid reaalajas andmeid, mis võimaldasid tehase juhtidel jälgida kaalumisruumi tingimusi ilma ruumi tegelikult sisenemata, kõrvaldades seeläbi ristsaastumise ohu.