Delta saavutab ENERGY STAR®i püsiva tipptaseme auhinna teist aastat järjest

posted in: Uudised | 0

Delta, ülemaailmne energia- ja soojusjuhtimise lahenduste pakkuja, sai 2019. aasta ENERGY STAR®-i partneri, tunnustades ettevõtte pühendumist kõige energiatõhusamate vannitoa ventilatsioonifännide pakkumisele. See on neljas järjestikune aasta, kui USA Keskkonnakaitse Agentuur (EPA) on tunnustanud Delta ja teine ​​järjestikune aasta on saavutanud eliit „Sustained Excellence” nimetuse, mis antakse ainult neile ettevõtetele, kes on aasta algusest pidevalt teeninud partnerpartneri auhinna aastat. Selle auhinnaga tunnustas EPA Delta edusamme kõrgtehnoloogiliste Delta Breez’i vannitoa ventilatsioonisüsteemide arendamisel, mis sisaldavad 56 ENERGY STAR®-i sertifitseeritud mudelit.

„Oleme uhked oma pikaajalise partnerluse üle ENERGY STARiga ja tänavune auhind on Delta sümboolne verstapost, kuna me tähistame Delta Breez’i innovatsiooni 10 aastat,“ ütles M.S. Huang, Delta Electronics (Ameerika) president. „ENERGY STARi programm on kriitiline, võimaldades tarbijatel ja ettevõtetel kontrollida oma keskkonnamõju, tunnustades samal ajal organisatsioone, kes seisavad energia säästmise eesliinil. Kümme aastat pärast esimest suure efektiivsusega Breezi fänni avalikustamist ei ole meie otsus ehitada tooteid puhtamaks ja säästvamaks maailmaks kunagi varem. ”

„Ma kiidan 2019. aasta ENERGY STARi auhinna võitjaid,” ütles Bill Wehrum, õhu ja kiirguse EPA assistent. „Nende innovatsioon ja juhtimine suurendavad Ameerika majanduslikku konkurentsivõimet. Kulukate energiajäätmete vähendamine parandab õhu kvaliteeti ja rahvatervist, kaitstes samas keskkonda. ”

Tänu Delta DC harjadeta mootoritehnoloogiale on Breezi ventilaatoritel üks suurimaid efektiivsuse hinnanguid turul, samuti jõudlust, vastupidavust ja stiili. Iga ventilaator töötab peaaegu vaikselt, pakkides hulgaliselt funktsioone, mis ulatuvad kahest kiirusest ja hämardatavast LED-valgustusest kuni niiskuse anduriteni, Bluetooth®-ühenduse ja reguleeritavate värvitemperatuuridega, et sobitada vannitoa sisekujundusega.

Delta on juba ammu kinnitanud ENERGY STARi, mida tõendab asjaolu, et enam kui 90 protsenti ettevõtte heitgaasiventilaatorite portfellist vastab ENERGY STARi standarditele. Delta pakub 56 ENERGY STARi sertifitseeritud mudelit ja tutvustas 2019. aastal kaheksa uut ENERGY STARi kvalifitseeritud fänni.

Delta osaleb aktiivsemalt mitmetes tuntud organisatsioonides, et edendada oma ülesannet luua parem homme energiatõhusate ja uuenduslike lahenduste kaudu. Nende hulgas on Kodu Ventilatsiooniinstituut (HVI), mille eesmärk on parandada ventilatsiooni tavade, koodide ja standardite edendamise ja edendamise kaudu siseõhu kvaliteeti ja tervislikku eluviisi.

Delta võõrustas Keskkonnakaitse Agentuur ja USA energeetikaministeerium ametlikul tseremoonial Washingtonis, 11. aprillil 2019.

Lisateavet Delta Breezi toodete kohta leiate veebisaidilt www.deltabreez.com. Parima vannitoa ventilaatori valimisel pöörduge Delta Breez’i valikukava poole.