Delta käivitab uue 100kW DC City elektrisõidukite (EV) laadija. EV kiirlaadimislahendus, millel on juhtiv energiatõhusus, optimeeritud töö ja lihtne integreerimine suurlinnapiirkondadele

posted in: Uudised | 0

TAIPEI, 12. märts 2020-Delta, ülemaailmne võimsuse ja termilise juhtimise lahenduste liider, teatas täna oma uhiuue 100kW DC City EV laadija käivitamisest, mis sisaldab juhtivat 94% efektiivsust ja kõrge kättesaadavusega modulaarset disaini, mis pakub EV juhtidele 100 km sõiduulatust umbes 15-minutilise laadimisega. See uus toode, mis on võimeline laadima ka kahte EV-d üheaegselt, ja Delta enda EV laadimisinfrastruktuuri juhtimissüsteem, loovad õige ökosüsteemi, et lahendada praegune kasvav nõudlus kiire ev laadimise järele suurlinnapiirkondades.

Kiire laadimise võimaldamiseks pakub Delta DC City EV laadija suure energia muundamist ja suure võimsusega väljundit, võimendades Delta tööstusharu juhtivaid teadmisi suure tõhususega Jõuelektroonika tehnoloogia kohta. Seega toetavad süsteemi Delta enda võimsusmoodulid, mis võimaldavad kõrge vahelduvvoolu-alalisvoolu energia muundamise efektiivsust kuni 94%, tase, mis soodustab elektrienergia kokkuhoidu. 100kW suure võimsusega väljund suudab pakkuda kuni 100km sõidu kaugust vaid 15-minutilise laadimisega. Süsteem pakub ka dünaamilist koormuse jaotust, võrguühendust, IP55-reitinguga ümbrise kaitset, sisseehitatud RFID-lugejat ja lihtsat back-end integratsiooni, et optimeerida laadimisteenuste töö tõhusust. Need võimalused muudavad selle väga mitmekülgseks ja elujõuliseks EV kiirlaadimislahenduseks avalike laadimisjaamade, Parklate, kaubanduskeskuste, kommertsbüroode, hotellide ja laevastike jaoks.

DC City laadija modulaarne disain võimaldab laadimisteenuste kõrget kättesaadavust, muutes toitemooduli asendamise lihtsaks ja tagades jätkuva töö toitemooduli rikke korral. See tähendab, et kui üks moodul ebaõnnestub, jätkavad teised moodulid toite pakkumist, ilma et see mõjutaks üldist toimimist. Lisaks peavad operaatorid hoolduse ajal asendama ainult ebaõnnestunud mooduleid, mis vähendab oluliselt hooldusaegu ja seisakuid, tagades samal ajal laadimisjaamade kõrge kättesaadavuse. Selle tulemusena aitab kõrge kättesaadavus ja tõhus Jõudlus kaasa operatiivsete hüvede optimeerimisele.

DC City EV laadija võib olla varustatud CCS1, CCS2, CHAdeMO ja GB/T laadimisliidestega, et muuta see sobivaks enamiku turul olevate EV-de jaoks. See võib läbi viia kahe EV-i samaaegse laadimise dünaamilise koormuse jaotusega, tagades, et sobiv väljund jaotatakse automaatselt vastavalt tegelikule võimsusvajadusele. See optimeerib laadimise efektiivsust, kui kaks EV-d laaditakse samal ajal, parandades seega laadimisjaamade kasutus-ja parkimiskoha käivet.

DC EV laadija muud põhijooned on järgmised:
– Suhteliselt kompaktne suurus (590 x 1500 x 800 mm), et muuta see sobivaks ruumi piiratud aladele, kus maa maksumus ja rahvastikutihedus on suured.

– Vastupidav ja vastupidav korpuse kaitse tolmu ja vee eest (IP55) ja väliste mehaaniliste mõjude eest (IK10), seega sobib välistingimustes või keldrikeskkonnas.

– Sisseehitatud RFID-lugeja, mis vastab ISO 15118-le kasutaja identifitseerimiseks ja on hõlpsasti integreeritud liikmete juhtimis-ja maksesüsteemidesse.

– OCPP sideprotokollid Etherneti, traadita, mobiil-ja Bluetooth-ühenduse võimalustega. See tähendab, et laadimise olekuteavet saab integreerida mis tahes back-end juhtimissüsteemi, mis toetab OCPP andmevormingut. Nii front-end kui ka back-end integratsioon on seega operaatorite jaoks väga lihtne, olenemata sellest, kas nad valivad Delta EV laadimisinfrastruktuuri juhtimissüsteemi, kasutavad oma olemasolevat süsteemi või integreerivad andmed arukatesse Ehitus-ja energiahaldusplatvormidesse.

Delta 100kW DC City EV laadija ei vasta mitte ainult kiirlaadimisnõudlusele suurlinnapiirkondades, vaid pakub ka operatiivse optimeerimise ja paindlikkuse eeliseid laiendatud rakenduste jaoks. Saadaval on ka 50kW Mudel.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust oma kohaliku Delta müügiesindajaga või külastage www.deltaww.com