Advantech annab Smart Pharma tootmisseadmed ja masinad

posted in: Uudised | 0

Sissejuhatus

Farmaatsiatööstus tugineb üha enam intelligentsele automatiseerimisele, et täita ohutusnõudeid, parandada toote kvaliteeti ja minimeerida inimlikke vigu ja häireid tootmisprotsessis.

Chutian Technology Company on üks Hiina tähtsaimaid farmaatsiaseadmete arendajaid. Hunani provintsis asuv Chutian teeb tihedat koostööd juhtivate automatiseerimisekspertidega, sealhulgas Advantechiga, täiustatud intelligentsete automatiseerimislahenduste ehitamisel, mis vastavad nõudlusele vertikaalsetel turgudel, pakkudes kvaliteetseid tooteid.

Üks näide sellest vastastikusest partnerlusest on chutiani intelligentsete seire-ja juhtimisseadmete tootmine, mida kasutatakse pharma tootmisliinidel. See seade integreerib Advantechi suure jõudlusega tööstuslikud kontrollerid ja paneeli Arvutid silmapaistvaks tööstuslikuks viimistluseks.

Väljakutse

Pharma inspekteerimisseadmed vajavad kõrgeimat täpsust, täpsust, järjepidevust ja stabiilsust. Süsteem omandab pilte ja rakendab andmetöötlust ja pildianalüüse. Suurem arvutusvõime võimaldab süsteemil töödelda ja analüüsida rohkem pilte antud aja jooksul. Täpse ja kvaliteetse kontrolli saavutamiseks kiirel kiirusel on jõudluse arvutusvõimsus (sealhulgas graafika töötlemise võimsus) kõige olulisem nõue süsteemi sisseehitatud tööstusarvutitele.

Lisaks, et taluda töötamist ohtlikes keskkondades ja säilitada ranged hügieenistandardid, peab süsteemil olema täielik IP66-reitinguga sissepääsukaitse

Lahendus

Chutiani intelligentne kontrollsüsteem pharma tootmiseks põhineb järgmisel kliendi / serveri arhitektuuril: Advantechi SPC-815W tööstuspaneeli arvuti toimib serverina, mis on ühendatud mitmete ACP-4340 tööstuslike kontrolleritega (klientidega) erinevatel tööjaamadel, mis on pühendatud defektide tuvastamisele.

Iga tööjaama tööstuslik kontroller ühendub PLC-ga PCI-põhise liidese kaudu, et võimaldada automaatset liikumiskontrolli. See ühendub kaamera(te) ga PCIe standardi USB-kaardi või PoE liidese kaudu Piltide omandamiseks, töötlemiseks ja analüüsimiseks ning tulemuste üleslaadimiseks SPC-815W-sse integreeritud analüüsi ja salvestamise jaoks.

Tööstuspaneeli arvuti mitte ainult ei visualiseeri ja kuvab töödeldud andmeid, vaid täidab ka taustaprogrammi arvuti pakutavaid algoritme ning annab tagasisidet kontrolleritele ja PLC-dele. Sellest tulenevalt ühendab ja suhtleb SPC-815W süsteemi kõigi osadega ning hõlbustab tööstusliku IoT jaoks vajalikke liikumis-ja nägemiskontrolli rakendusi. Veelgi enam, SPC-815W pakub igakülgset IP66-reitinguga sissepääsukaitset ja toetab käe paigaldamist, võimaldades otsest kasutuselevõttu masinas. See vähendab üldist seadmete jalajälge, tagades hõlpsa paigaldamise.

Kasu

Varem viidi meditsiiniline kontroll läbi käsitsi. Rohkem kui tosin inimest pidid tegema käsitsi teste ja rakendati kahe vahetusega töö süsteemi. Farmaatsiatehase päevane toodang oli 200 000 kuni 300 000. Pärast chutiani pharma inspekteerimisseadmete vastuvõtmist suurendatakse tootmisliini kiirust ja 5 partiid ravimeid saab toota päevas, iga ravimipartii toodang on 150 000 ja suukaudse vedeliku päevane toodang on umbes 700-750 tuhat. Kuna tootlikkus suureneb, saavad töötajad vastu võtta ühe vahetuse süsteemi. Chutiani ülevaatusmasin aitab kasutajatel säästa töö – ja ajakulusid, tagades samal ajal ravimite kvaliteedi ja ohutuse.